Secretariaat

Secretariaat

Secretariaat

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Referenties

Wat vinden onze klanten?

“De service van Marja Bruinsma is het gemakkelijkst te omschrijven alsof ze al jaren binnen ons bedrijf werkt. Ze past zich bijzonder soepel aan en ze in staat de kleur en cultuur van het bedrijf vanaf de eerste week uit te stralen. Daarnaast komt ze met verfrissende ideeën zonder arrogant te zijn en heb ik blind kunnen vertrouwen op haar accuratesse en samenwerkingskwaliteiten”.
Irma van Steijn, directeur Maarsingh & van Steijn

Het secretariaat van het woningbouwproject Lindewijk in Wolvega is in prima handen van Dé Secretariaatsservice, in de persoon van Jannie Fluitman. Geordend, correct, stipt, elke vraag wordt adequaat en gedocumenteerd beantwoord. Conceptbrieven worden uitgewerkt en correct verzonden en haar verslagen zijn helder en betrouwbaar. Ze denkt mee in het vinden van oplossingen en mogelijkheden. Het project is zo voor de projectleider makkelijker en overzichtelijker.
Projectleider Lindewijk, Bram Turkenburg

Marja Bruinsma werkt al vele jaren op ons kantoor, waar ze voornamelijk boekhoudkundige handelingen verricht. Ze is de uitdaging aangegaan om zich een onbekend programma eigen te maken en dat typeert haar meteen. Haar instelling is zeer flexibel en ze is sociaal en communicatief vaardig, behulpzaam, eerlijk en betrouwbaar. Kortom: onmisbaar voor ons!
J.A. Slager, directeur Bouwbedrijf R.M. Slager-Zonen

Marja Bruinsma van Dé Secretariaatsservice heb ik leren kennen als een plezierige, betrouwbare en uiterst gewetensvolle secretaresse. Het niveau is goed, professioneel en enthousiast tijdens het werken. Nooit een vraag teveel. In de samenwerking is Marja een eerlijk persoon, communicatief en altijd uit op een persoonlijk contact wat het – naast hard werken – ook heel gezellig maakt. Ze heeft hart voor de zaak en denkt graag mee. Ik kan u Dé Secretariaatsservice van harte aanbevelen!
Mieke Bouwens Oostvogel, directeur Opleidingsbureau Mieke Bouwens

De dienstverlening van Dé Secretariaatsservice in de persoon van Jannie Fluitman gaat verder dan alleen secretariële ondersteuning. Vanaf eind 2003 heeft zij gefunctioneerd als project-assistent m.a.w. als sterke rechterhand van de projectleider van een aantal bouwkundige projecten voor de gemeente Weststellingwerf. Het betreft de nieuwbouw van het gemeentehuis Wolvega, de realisatie van de nieuwe gemeentewerf met milieu-brengstation en de nieuwbouw brandweerkazerne te Wolvega. Zij ondersteunt zowel administratief als organisatorisch en creëert omstandigheden waardoor de projectleider en het projectteam optimaal kunnen functioneren.
Brandtner Advies; Peter Brandtner, projectleider